ELECTROFITNESS

Miquel Fernàndez

L’electrofitness consisteix en l’ús de l’electroestimulació per aconseguir contraccions musculars mentre els clients realitzen diversos exercicis, ja sigui amb el seu pes corporal o utilitzant algun material.

És un entrenament personal que el podem realitzar tant amb parella com individual, ja que el sistema que utilitzem ens permet treballar de forma personalitzada.

S’utilitza una armilla d’entrenament i diversos elèctrodes que activen més de 300 músculs es controlen i es programen depenent dels objectius de l’entrenament via WIFI.

L’aparell sense fils ens permet realitzar un circuit crossfit.

Un dels avantatges d’aquesta activitat, és que aquest estil d’entrenament ocupa menys temps, ja que s’activen molts músculs a l’hora i es treballa amb més intensitat.

En combinar l’electroestimulació amb exercici actiu aconseguim més reclutament de les fibres i això fa que a les sessions obtinguem més treball que si féssim qualsevol altra activitat física.

Com a conseqüència, amb l’electroestimulació no és necessari treballar amb grans peses i això fa reduir l’esforç de les articulacions evitant lesions.

IOGA

Clàudia Arias i mar bufí

El tipus de ioga que s’imparteix és Hatha – Vinyasa Ioga, un estil de ioga creatiu i dinàmic que varia, utilitzant exercicis diversos combinats de diferents formes. Una pràctica energètica que enllaça el moviment amb la respiració, aconseguint despertar l’energia interna. Una pràctica expressada des de l’interior.

Meditació, postures i relaxació silenciosa o musical. Un tipus de ioga basat en l’equilibri entre la força i la lleugeresa en el cos i els pensaments.

Les classes són un barreja del millor de cada disciplina: fluïdesa amb creativitat, anatomia, alineació corporal i la unió cos i ment. Un progrés que vius a cada pràctica acompanyat de la disciplina que comporta ser constant en el camí que tries. En altres paraules, aconseguir la flexibilitat en el nostre cos i ment.

Són sessions adreçades a gent activa físicament, que els hi agrada practicar esports i que busquen un treball integral en el seu cos. Un ioga per començar la jornada d’una forma activa i saludable, ideal per als que us costa més connectar des del silenci i que necessiteu el moviment per calmar la ment i les idees.

EQUILIBRA’T nivell 1 i 2

NURI MARTÍN

Equilibra’t és una activitat dirigida que combina diferents disciplines al llarg de la sessió.

Un dels principals objectius de Equilibra’t és trobar l’equilibri entre el cos i la ment, cosa que ajuda a combatre l’estrès diari. A més, a cada sessió també es treballa la força, la consciència i els estiraments.

Beneficis de Equilibra’t:

1.- Millora la flexibilitat, el control corporal i tonifica la musculatura.

2.- Disminueix l’estrès gràcies a combinar la respiració amb el moviment.

3.- Els diferents exercicis de la sessió es poden adaptar a les característiques físiques de cada persona.

4.- És una activitat recomanada per a qualsevol persona.

ATMANDANCE

GEMMA SADURNÍ I EVA COLL

 

Diuen que tot el que passa a la vida queda gravat al nostre cos. La possibilitat d’expressar-nos ens porta a poder anar cicatritzant les ferides de l’ànima.

Atmandance, la dansa de l’ànima, és un exercici físic correctiu, un treball psicocorporal dinàmic que produeix grans beneficis pel cos, la ment i l’esperit.

Dansa, alegria, salut, música, consciència i meditació defineixen un sistema apte per a tothom. Especial per aquelles persones interessades en la salut i l’autoconeixement per mitjà d’una activitat divertida i alhora profunda.