ALTRES SERVEIS

DEPILACIÓ LÀSER DE DÍODE

La solució definitiva per acabar amb els pèls que no són desitjats, treballem la depilació amb làser de díode el qual, renovem anualment. Per oferir-vos els millors resultats a un preu exclusiu.

 

MICROPIGMENTACIÓ

La micropigmentació és una tècnica la qual el seu objectiu és corregir, modificar, embellir i equilibrar el rostre de forma semi permanent.

Depèn de la pell, localització, i edat, la tècnica pot durar entre 2 i 4 anys.

El microblading aconsegueix millorar totes aquelles imperfeccions a les celles; com petites calvícies, celles depilades incorrectament, marcar l’arc o simplement crear una cella on no hi hagi res de pèl.

Aconsegueix un efecte molt natural.

AURICULOTERÀPIA

Tècnica terapèutica de medicina tradicional xinesa, en la qual s’estimulen els punts específics del pavelló auricular i l’orella. Per generar un efecte a l’organisme que afavoreixi i equilibri certes funcions corporals i mentals.

Oferim una opció de control nutricional més auriculoteràpia.

SERVEI DE CONTROL NUTRICIONAL

Posem els aliments en ordre perquè l’alimentació tingui el rigor i l’equilibri necessari per restablir la salut, perdre pes, i millorar les digestions. Aquesta alimentació es basa en no eliminar cap nutrient essencial per el nostre organisme.

TERÀPIA GESTALT PER ODETTE CERRO

Estàs cansat/da i no saps perquè? Ho tens tot i malgrat això no et sents feliç? Et preguntes si el que estàs fent és el que realment vols fer? Estàs passant per un mal moment i et sents trist? Et trobes al mateix camí sense sortida altre cop? Penses que dones i dones i no ets correspost/a? Penses que la gent no t’entén?  Tens problemes amb la parella? Tens problemes amb els teus companys de feina o cap?…

Si t’estàs fent alguna d’aquestes preguntes o altres de les que no tinguis resposta i t’ocupen espai diari en els teus pensaments i/o t’afecten a nivell emocional i conseqüentment a totes les teves relacions interpersonals i amb tu mateix/a t’ofereixo un espai per a tu, en el que puguis escoltar-te, sentir-te, adonar-te. Un espai de cura per a tu, un espai de respir, d’atenció i a on tímidament tot va prenent consciència per a una major pau interior.

El meu compromís com a terapeuta gestalt és acompanyar-te per a que puguis trobar una millor posició i solució al conflicte o malestar que tens.

TRACTAMENT DE PESTANYES

Intensifica la teva mirada amb una permanent i un tint de pestanyes o puja un grau més amb l’aplicació de pèl a pèl d’extensions.