ACTIVITATS del CENTRE

ELECTROFITNESS

Miquel Fernàndez

L’electrofitness consisteix en l’ús de l’electroestimulació per aconseguir contraccions musculars mentre els clients realitzen diversos exercicis, ja sigui amb el seu pes corporal o utilitzant algun material.

És un entrenament personal que el podem realitzar tant amb parella com individual. Ja que el sistema que utilitzem ens permet treballar de forma personalitzada.

S’utilitza una armilla d’entrenament i diversos elèctrodes que activen més de 300 músculs es controlen i es programen depenent dels objectius de l’entrenament via WIFI.

L’aparell sense fils ens permet realitzar un circuit crossfit.

Un dels avantatges d’aquesta activitat, és que aquest estil d’entrenament ocupa menys temps. Això és perquè s’activen molts músculs a l’hora i es treballa amb més intensitat.

En combinar l’electroestimulació amb exercici actiu aconseguim més reclutament de les fibres. Això fa que a les sessions obtinguem més treball que si féssim qualsevol altra activitat física.

Com a conseqüència, amb l’electroestimulació no és necessari treballar amb grans peses i això fa reduir l’esforç de les articulacions evitant lesions.

IOGA

Clàudia Arias i mar bufí

El tipus de yoga que s’imparteix és Hatha – Vinyasa Yoga, un estil creatiu i dinàmic que varia, utilitzant exercicis diversos combinats de diferents formes. Una pràctica energètica que enllaça el moviment amb la respiració, aconseguint despertar l’energia interna. És una pràctica expressada des de l’interior.

Meditació, postures i relaxació silenciosa o musical. Un tipus de yoga basat en l’equilibri entre la força i la lleugeresa en el cos i els pensaments.

Les classes són un barreja del millor de cada disciplina: fluïdesa amb creativitat, anatomia, alineació corporal i la unió cos amb la ment. Un progrés que vius a cada pràctica acompanyat de la disciplina que comporta ser constant en el camí que tries. En altres paraules, ens permet aconseguir la flexibilitat en el nostre cos i ment.

Són sessions van adreçades a gent activa físicament, que els hi agrada practicar esports i que busquen un treball integral en el seu cos. Ideal per començar la jornada d’una forma activa i saludable, ideal per als que us costa més connectar des del silenci i que necessiteu el moviment per calmar la ment i les idees.

ioga aeri

Mar bufí

Amb el yoga aeri, pots veure el món des d’un altre punt de vista. Aquesta variant del yoga, és una disciplina que ens proporciona molts beneficis saludables. 

Tonifica el cos, modela la figura, augmenta la flexibilitat, estira i enforteix els músculs.

Millora la capacitat mental, augmenta la memòria, incrementa la nostra creativitat i millora l’estat d’ànim.

Correcció postural, ideal si patim dolors d’esquena, on les nostres vertebres s’alineen i la nostra circulació flueix millor.

Nodreix la pell al realitzar postures invertides i on afavorim el drenatge limfàtic.

Té un afecte relaxant i, per tant, ens ajuda a dormir millor.

IOGA en família

mar bufí

La pràctica del yoga en família ens ajuda a obrir un nou canal de comunicació entre pares i fills i, també, reforça el de la parella.

Aquesta és una disciplina que ajuda a fer fluïda la comunicació i a millorar l’atenció i la gestió de les emocions.

Impartim un exercici adaptat pels més nadon, a partir dels 3 anys.

Alguns dels nostres alumnes ens relaten que a les classes per a pares i nens han descobert com poden treballar la relació amb els seus nens d’una manera extraordinària. On a cada classe els nens són els nostres mestres.

La pràctica estimula la capacitat d’aprenentatge i la motivació per als nostres nens.

EQUILIBRA’T nivell 1 i 2

NURI MARTÍN

Equilibra’t és una activitat dirigida que combina diferents disciplines al llarg de la sessió.

Un dels principals objectius de Equilibra’t és trobar l’equilibri entre el cos i la ment, cosa que ajuda a combatre l’estrès diari. A més, a cada sessió també es treballa la força, la consciència i els estiraments.

Beneficis de Equilibra’t:

1.- Millora la flexibilitat, el control corporal i tonifica la musculatura.

2.- Disminueix l’estrès gràcies a combinar la respiració amb el moviment.

3.- Els diferents exercicis de la sessió es poden adaptar a les característiques físiques de cada persona.

4.- És una activitat recomanada per a qualsevol persona.

personal trainer

miquel fernandez

Perquè apostem per un entrenament personalitzat, que s’adapti a cadascun de nosaltres.

En primer lloc, és molt important l’eficiència d’una rutina. No és el mateix fer una rutina d’exercicis tot sol que fer-la amb un entrenador personal. Amb un entrenador personal al teu costat garanteixes la bona tècnica de l’exercici i per tant, aconsegueixes més ràpidament els teus objectius.

Un altre factor important amb què et pot ajudar un entrenador personal és amb la motivació. Seguir la rutina esportiva requereix moltes ganes i tenir clars quins són els teus objectius a aconseguir.

ATMANDANCE

GEMMA SADURNÍ I EVA COLL

 

Diuen que tot el que passa a la vida queda gravat al nostre cos. La possibilitat d’expressar-nos ens porta a poder anar cicatritzant les ferides de l’ànima.

Atmandance, la dansa de l’ànima, és un exercici físic correctiu, un treball psicocorporal dinàmic que produeix grans beneficis pel cos, la ment i l’esperit.

Dansa, alegria, salut, música, consciència i meditació defineixen un sistema apte per a tothom. Especial per aquelles persones interessades en la salut i l’autoconeixement per mitjà d’una activitat divertida i alhora profunda.

 

hipopressius

mar bufí

Amb l’hipopressiu millorem molts aspectes. Entre d’altres: la nostra postura, es redueix el perímetre de la cintura, rehabilitem la faixa abdominal després de l’embaràs, es disminueixen els problemes d’esquena i també de la incontinència urinària i revitalitzem les funcions sexuals.

Són tècniques hipopressives basades en mètodes científics. Són utilitzats pels fisioterapeutes i centrats a reduir la pressió intraabdominal.

S’aconsella realitzar hipopressius a aquells que vulguin reduir el perímetre de la cintura. També si vols eludir o resoldre problemes de columna i posturals i evitar patologies causades per una faixa abdominal i sòl pelvià hipotònics.

A tots aquells, especialment les esportistes, que desitgin evitar o frenar la incontinència urinària, i que vulguin evitar problemes d’hèrnies abdominals, umbilicals i inguinals. En general, es recomana a qualsevol que desitgi millorar el seu rendiment esportiu